Grup de lucru la Academia Națională de Apărare din Georgia

    In perioada 26-30 iunie 2017 Col. prof.univ.dr.ing. Cezar VASILESCU a participat la grupul de lucru “ Analiza comparativa (benchmarking) a programelor educationale de licenta in domeniile IT si Management” gazduit de Academia Nationala de Aparare din Gori, Georgia.

    Activitatea a fost derulata de catre NATO IS / PASP ca parte integranta a Programului de Dezvoltare a Educatiei in domeniul Apararii (Defense Education Enhancement Program (DEEP). Obiectivul major al acesteia a fost de a contribui la imbunatatirea programelor educationale si de instruire adresate fortelor armate georgiene prin diseminarea bunelor practici in domeniu.

    Alaturi de reprezentantul Romaniei, dl. Col. Cezar VASILESCU, la activitate au mai participat doi reprezentanti ai Universitatii Nationale de Aparare din SUA (Colegiul National de Aparare, respectiv Scoala de Inalte Studii in domeniul Razboiului Intrunit din cadrul Colegiului de Stat Major si Forte Intrunite).

    Grupul de lucru s-a desfasurat pe perioada a patru zile, iar echipa NATO a discutat cu conducerea Academiei Nationale de Aparare din Georgia si cu personalul academic si instructorii militari implicati in programele de licenta ale acestei institutii referitor la planurile de invatamant si programele analitice ale programelor de studii din domeniile IT si Management, precum si cu privire la modalitatile de imbunatatire a metodelor de evaluare a acestor programe.